+31 (0) 649 115 839 info@mirrorcounseling.nl

Over Mij

Eric Bloemers
 

Met een warm hart individueel werken met mensen,niet alleen aan hun problemen maar ook met veel aandacht voor wat hen bijzonder maakt en daarom gebruik makend van hun unieke talenten en mogelijkheden zodat ze tot bloei kunnen komen en nieuwe stappen durven te zetten in hun leven.

Coaching

Coaching biedt individuele begeleiding bij het bereiken van resultaten die voldoening geven in het persoonlijke en zakelijke leven. De coach helpt mensen hun prestaties te verbeteren en de kwaliteit van hun leven te verhogen.

Counseling

Counseling is het begeleiden van mensen om met name persoonlijke, sociale of psychologische problemen op te lossen. Een counselor is een onafhankelijk en professioneel persoon die iemand helpt een probleem te doorgronden en een oplossing te vinden.

Loopbaanbegeleiding

Wat je motivatie ook is, als je je loopbaan in eigen hand neemt en er serieus mee aan de slag wilt ben je bij mij aan het goede adres. Ik bied een op jou afgestemde persoonlijke begeleiding bij loopbaankeuzes, loopbaanvraagstukken, stagnatie in je loopbaan en/of belemmeringen bij functioneren.

Verzuimpreventie

Om risico op verzuim vroegtijdig op te sporen en daarmee daadwerkelijk verzuim te voorkomen is het Verzuimpreventie-instrument ontwikkeld. 

Consultant

Uw Coach

Eric Bloemers

Coach - Counselor

Ik heb ruim 20 jaar ervaring als coach/ loopbaanadviseur. Bovendien heb ik sinds 2005 mijn eigen bedrijf gestart Mirror Counseling. Mijn expertise ligt op het gebied van individuele coaching, loopbaanbegeleiding, outplacement en talent management. Het toepassen van out-of-the-box denken is hierbij van wezenlijk belang in de huidige markt. Ik coach graag mensen veelal wandelend, om ze krachtiger te maken in hun werk.

1 + 5 =

Neem Contact op

Schovenlaan 124
6225 JS Maastricht
+31 (0) 6- 49115839

info@mirrorcounseling.nl